Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Ισαδώρας

Το συγκρότημα Isadoras που ξεσήκωνε το πλήθος από τη δεκαετία του 70 μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 90, επέστρεψε ξανά στη σκηνή για να ξυπνήσει τις μνήμες των Αμμοχωστιανών και όχι μόνο, που χόρεψαν και διασκέδασαν υπό τον ήχο της μελωδίας τους. 


Με οδηγό την ιστορία και τους ανθρώπους που έκαναν την Αμμόχωστο ξακουστή στον κόσμο, ο Δήμος Αμμοχώστου τιμώντας την ιστορία του, τίμησε το θρυλικό συγκρότημα με ένα μουσικό συναπάντημα. 

Όπως δήλωσε ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Γιάννης Τουμαζής

Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που βλέπουμε τους αγαπημένους μας Isadoras, αισθανόμαστε συγκίνηση που είμαστε τόσο πολλοί Βαρωσιώτες μαζί, αισθανόμαστε θλίψη που είμαστε τόσο κοντά μα συνάμα τόσο μακριά από την πόλη μας 

Ο δήμαρχος Αμμοχώστου, Σίμος Ιωάννου ανέφερε πως

Όταν ακούμε τους Isadoras πάντα ο νους μας είναι η αγαπημένη μας η πόλη, η Βασιλεύουσα. Για αυτό ελπίζω μια μέρα αυτά όλα τα οποία είναι στα όνειρα μας να γίνουν πραγματικότητα

Στη σκηνή επέστρεψαν μετά από πολλά χρόνια ο Θέμης Θεμιστοκλέους με την κιθάρα του, ο Κόκος Νικολάου με το μπάσο, ο Αντώνης Δημητριάδης με τα πλήκτρα και ο Λούης Φιλίππου με τον Λάμπρο στα ντραμς, για να ζωντανέψουν και πάλι τραγούδια που έμειναν γλυκές αναμνήσεις. 


Ο Δήμος Αμμοχώστου και ο Υφυπουργός Πολιτισμού έδωσαν τιμητικές πλακέτες στο κάθε μέλος του συγκροτήματος, ενώ και οι ροταριανοί όμιλοι Αμμοχώστου, Λευκωσίας Αλαμίς και Κάβο Γκρέκο έδωσαν τιμητική πλακέτα στο θρυλικό συγκρότημα, για την επιτυχημένη πορεία του. 

Ο Εκπρόσωπος Ροταριανών Ομίλων Αμμοχώστου, Γιώργος Παπαλεοντίου δήλωσε πως

Τους επιδίδουμε την πλακέτα η οποία αναγράφει Τιμής Ένεκεν στο μουσικό συγκρότημα Isadoras για την προσφορά του στα μουσικά και τουριστικά δρώμενα της Αμμοχώστου 


Όλα ξεκίνησαν το ‘69 όταν ο Θέμης Θεμιστοκλέους γνώρισε στον στρατό τον Κόκο, τον Αντωνάκη και τον Βάσο Βιολάρη. Για σχεδόν τρεις δεκαετίες ήταν το απόλυτο συγκρότημα της Κύπρου, γνωστό και έξω από τα σύνορα του νησιού. Οι αξιαγάπητοι Isadoras έδιναν άλλη νότα στη νυχτερινή ζωή της Αμμοχώστου για τουλάχιστον πέντε χρόνια και έπειτα για πάνω από 20 χρόνια στην Πρωτεύουσα.