Τηλεόραση Ραδιόφωνο
χαρης ρωμας

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 82 ετών και ο θάνατός της συγκλόνισε ολόκληρο το Πανελλήνιο.

Φίλοι και γνωστοί της σπουδαίας ηθοποιού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα βρίσκεται πια κοντά τους. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε για εκείνη στον ΑΝΤ1.

μαρθα καραγιαννη

Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην παράσταση «Αρσενικό και παλιά δαντέλα».

«Θα μείνει αξέχαστη η Μάρθα Καραγιάννη. Θέλει μεγάλη τέχνη για να κάνεις αυτούς τους ρόλους, που μοιάζουν χαριτωμένοι κι εύκολοι, αλλά έχουν δυσκολία, να μείνουν ανεξίτηλοι, όπως έκανε η Μάρθα», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις αναμνήσεις του από την ηθοποιό, την περίοδο που συνεργάζονταν. «Έβλεπα τη Μάρθα να συνεχίζει τις πρόβες μαζί μου, φορώντας πάντα περούκα με πυκνό, μαύρο μαλλί. Κάποια στιγμή, προχώρησαν οι πρόβες κι αναγκάστηκα να της πω ότι για τον ρόλο, μιας και θα έκανε την ηλικιωμένη θεία, θα έπρεπε να βγάλει αυτή την περούκα και να βάλει κάποια άλλη με άσπρα μαλλιά», θυμάται.

«Μου είπε τότε "αγόρι μου, δεν έχω ανάγκη να βάλω μια άσπρη περούκα" και βγάζει την περούκα και μένει με τα άσπρα της μαλλιά. Μου λέει τότε "αυτή είμαι πραγματικά και με αυτό το πρόσωπο θα παίξω"», συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.