Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σαρλοτ

Το «παρών» στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα (19/09) θα δώσουν τελικά και τα δισέγγονά της, ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ όπως αποκαλύφθηκε από το πρόγραμμα για την τελετή που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας θα είναι ανάμεσα στα 2.000 άτομα που θα βρεθούν στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ για να αποχαιρετήσουν την 96χρονη μονάρχη την οποία ο Τζορτζ και η Σάρλοτ αποκαλούσαν «Gan Gan».

Ο δεύτερος και η τρίτη στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και την άνοδο σε αυτόν του βασιλιά Καρόλου θα περπατήσουν πίσω από το φέρετρο της προγιαγιάς τους το οποίο θα μεταφέρει σε κανονιοφόρο ένα άγημα 142 ναυτών.

Ακριβώς πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ θα βρίσκεται ο βασιλιάς Κάρολος τον οποίο θα ακολουθούν ο σερ Τιμ Λόρενς, ο δούκας του Γιορκ, o πρίγκιπας Έντουαρντ με τη σύζυγό του και στη συνέχεια θα βρίσκονται ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον.

Ο 9χρονος Τζορτζ και η 7χρονη Σάρλοτ θα περπατήσουν δίπλα στους γονείς τους και θα τους ακολουθούν ο θείος τους, πρίγκιπας Χάρι, με τη σύζυγό του Μέγκαν Μάρκλ, καθώς και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Τα δύο αδέρφια αναμένεται να δώσουν το «παρών» και στην ιδιωτική τελετή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο παλάτι του Ουίνδσορ. Αντίθετα αποφασίστηκε ότι σε όλο το τελετουργικό δεν θα λάβει μέρος ο τετράχρονος αδερφός τους, πρίγκιπας Λιούις.

Πηγή: protothema.gr