Τηλεόραση Ραδιόφωνο
θανασης νικολαου

Με ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η μητέρα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου απαντά στα όσα δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας για την υπόθεση θανάτου του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου. 

Συγκεκριμένα ο Αρχηγός της Αστυνομίας, κληθείς να σχολιάσει τα περί συγκάλυψης από την Αστυνομία και τα ευρήματα της έρευνας, απάντησε ότι, «δεν ξέρω τι λένε οι φήμες. Εμείς γνωρίζουμε το σήμερα αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι αστυνομικοί εκείνης της εποχής ανακάλυψαν φόνο και δεν το είπαν».

Ως απάντηση στην δήλωση αυτή η μητέρα του Θανάση αναφέρει «αγαπητέ κύριε Αρχηγέ... Να αφήσετε τις φήμες που επικαλείστε και να σάς πω εγώ το τί πέρασα και πόση απάνθρωπη και ψυχοφθόρα συμπεριφορά συνάντησα με τούς τότε αστυνομικούς της δεκάρας...»

«Δεν μπορεί να βρεθεί άνθρωπος κάτω από 30 μέτρα ύψος γέφυρα ανάσκελα με άθικτο  σώμα εξωτερικώς, με το στόμα γεμάτο άμμο, με μώλωπες δακτύλων στα χέρια του και κάποια μέτρα πίσω από την κάθετο της γέφυρας και να μιλούν για πτώση. Από τις πρώτες μέρες όταν αναφέραμε στους τότε βοηθούς διευθυντή ότι βρήκαμε αίμα κάτω από την γέφυρα αρνήθηκαν πεισματικά να ερευνήσουν ότι δήθεν, "γι' αυτό φέρνουν τον ιατροδικαστή για να μην βουρουν (τρέχουν) αυτοί μετά. Και κάποιοι άλλοι στην Λάνεια μάς έλεγαν να το πάρουμε απόφαση ότι ο γιός μας "αυτοκτόνησε" και τελείωσε! και να μήν τρέχουμε στούς δικηγόρους να τρώμε τα λεφτά μας», αναφέρει. 

Παράλληλα αναφέρει ότι «είναι όλα γραμμένα στις καταθέσεις και πρέπει να αποδοθούν ποινικές ευθύνες εκεί και όπου υπάρχουν, διότι είναι εξ αιτίας όλων αυτών πού κάναμε όλο αυτό τον μαρτυρικό αγώνα για να σάς αποδείξουμε ότι το παιδί μας το σκότωσαν αλλού και το τοποθέτησαν κάτω από την γέφυρα! Και αυτό το φώναζα από την πρώτη στιγμή στην σκηνή».


«Ήταν ΟΛΟΙ διευθαρμένοι, κύριε Αρχηγέ, και συνωμοτησαν εκεί στην σκηνή, μπροστά  μας με τον πουλημένο ιατροδικαστή να ρίξουν την εγκληματική πράξει στο δολοφονημένο παιδί μουΓι' αυτό, σάς παρακαλώ μην προσπαθητε να τους δικαιολογησετε!  Λίγο σεβασμό στον πόνο μας και στην αγανάκτηση μας, με τα τόσα που περάσαμε εξ αιτίας τους, αλλά και στην ψυχή του παιδιού μας δεν βλάπτει. Όποτε θέλετε είμαστε στην διάθεσή σας να μιλήσουμε», έγραψε τέλος η μητέρα του Θανάση.

Η ανάρτηση της μητέρας του Θανάση: