Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μαριος σκανδαλης
*Φωτογραφία αρχείου

Το Cyprus Integrity Forum (CIF) πραγματοποίησε συνάντηση στις 7 Σεπτεμβρίου με τον Αρχηγό Αστυνομίας Στέλιο Παπαθεοδώρου τον οποίο ενημέρωσε για το έργο του οργανισμού και την αποστολή του.

Σε δελτίο Τύπου που στάληκε σήμερα στα ΜΜΕ αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος του CIF Μάριος Σκανδάλης, επικεφαλής κλιμακίου,  αναφέρθηκε στον στόχο για εμπέδωση της γνώσης σε θέματα διαφάνειας και ακεραιότητας και στη παροχή εργαλείων για ορθές πρακτικές διαχείρισης σε οργανισμούς και φορείς, γνώση που προέρχεται από εμπειρία αλλά και στενή συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς στην Ευρώπη και Αμερική όπως η Διεθνής Διαφάνεια (Transparency International).

Το κλιμάκιο του CIF ενημέρωσε επίσης τον Αρχηγό για τις διάφορες εκδηλώσεις και ημερίδες που έχουν προγραμματιστεί για τους επόμενους μήνες.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας, αναφέρει το Δελτίο Τύπου, εξέφρασε την επιθυμία για στενότερη συνεργασία με τον οργανισμό, σε επίπεδο ηγεσίας αλλά και εκπαίδευσης και ενημέρωσης αστυνομικών και φοιτητών Αστυνομικής Ακαδημίας σε σταθερή βάση σε θέματα προώθησης της διαφάνειας και ακεραιότητας. Στη βάση αυτή θα σχεδιαστούν συγκεκριμένες δράσεις το αργότερο μέχρι το τέλος του έτους.