Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΙΝΓΚ

Το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) έχει ενημερωθεί ότι διακρίθηκε με το βραβείο «Αργυρός Προστάτης του Περιβάλλοντος» για το 2021, του Κυπριακού Κέντρου Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης.

Ανακοίνωση του Ινστιτούτου αναφέρει ότι τα «Παγκύπρια Βραβεία για το Περιβάλλον για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις» στοχεύουν στην ανάδειξη και επιβράβευση των Οργανισμών/Επιχειρήσεων, οι οποίες έχουν υιοθετήσει, αναπτύξει και εφαρμόσει φιλικές προς το περιβάλλον πολιτικές και πρακτικές, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Οπως σημειώνεται, η αξιολόγηση έγινε στην παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Κλέλιας Βασιλείου και εκπροσώπων όλων των συνεργαζόμενων φορέων. Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα.

«Η νέα αυτή διάκριση αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλουμε για προαγωγή της προστασίας του περιβάλλοντος και της βιώσιμης ανάπτυξης, κάτι το οποίο μας χαροποιεί και μας δίδει το κίνητρο να συνεχίσουμε», δήλωσε ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής και Ιατρικός Διευθυντής του ΙΝΓΚ, καθ. Λεωνίδας Φυλακτού.