Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δολοφονία Καβάλα.

Θέμα χρόνου είναι η σύλληψη του δράστη της δολοφονίας του 52χρονου πατέρα δύο παιδιών, στη Χρυσούπολη Καβάλας, σήμερα τα ξημερώματα.

Ο άτυχος άντρας, δολοφονήθηκε έξω από την επιχείρηση μαρμάρου όπου εργαζόταν και εντοπίστηκε νεκρός στο έδαφος από συναδέλφους του οι οποίοι σοκαρισμένοι κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται γύρω από τον ευρύτερο κύκλο γνωριμιών και φίλων του 52χρονου καθώς το θύμα ήταν συστηματικός κυνηγός. Όπως όλα δείχνουν ο δράστης εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 52χρονο, σχεδόν εξ επαφής στην πλάτη, κοντά στην καρδιά με κυνηγετική καραμπίνα. 

Στη συνέχεια φεύγοντας από το σημείο σύμφωνα με την αστυνομία περισυνέλεξε τον κάλυκα προφανώς για να καλύψει τα ίχνη του.

Πώς έγινε το καρτέρι θανάτου

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής. Το θύμα πάρκαρε το αυτοκίνητό του και κατέβηκε να μπει στην επιχείρηση, όταν άγνωστος τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον βρει στην καρδιά και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άτομο στο οποίο άνηκε η επιχείρηση, αλλά έγινε γνωστό πως ο 52χρονος ήταν τελικά υπάλληλος και εργαζόταν ως εργοδηγός στην επιχείρηση που εδρεύει έξω από τη Χρυσούπολη, στον δρόμο προς Κεραμωτή.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για καρτέρι θανάτου, καθώς οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν τις ώρες που συνήθιζε να καταφτάνει ο 52χρονος στη δουλειά του.

Όλοι όσοι γνώριζαν το θύμα μιλούν στο protothema.gr για έναν καλό οικογενειάρχη,ο οποίος φρόντιζε τη γυναίκα του που είναι άτομο με αναπηρία αλλά και τα δύο παιδιά του. Οι περισσότεροι, όπως λένε, είναι σοκαρισμένοι από την άγρια δολοφονία του 52χρονου, μη μπορώντας να καταλάβουν τον λόγο που οι αδίστακτοι δολοφόνοι του έκοψαν το νήμα της ζωής

Πηγή: Protothema.gr