Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λεμεσος

Με τους γονείς του πήγε σήμερα στο σχολείο ο 13χρονος  που δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές του σε σχολείο της Λεμεσού. Το bullying που δέχθηκε ο μαθητής καταγράφηκε σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα με αρκετά παιδιά να παρακολουθούν το αποκρουστικό θέαμα και να διασκεδάζουν. Η μητέρα του παιδιού μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» ανέφερε ότι το bullying στο παιδί της συνεχίζεται ακόμη και σήμερα. Το σχολείο επισκέφθηκαν σήμερα και η Αστυνομία αλλά και το Γραφείο Ευημερίας.

Στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε χθες φαίνεται μαθητής να κρατά από το κεφάλι τον 13χρονο ενώ άλλος μαθητής προσπαθεί να μπει ανάμεσά τους. Ενώ στον χώρο φαίνονται και άλλα παιδιά κανένα δεν προσπάθησε να τους χωρίσει, αντίθετα δείχνουν να γελάνε, να βιντεοσκοπούν το περιστατικό και να διασκεδάζουν με όσα έβλεπαν.

Η μητέρα του 13χρονου, ανέφερε πως χθες ενημερώθηκαν από τη διεύθυνση του σχολείου για τη φυγή του παιδιού τους από το σχολείο, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο. Όταν στη συνέχεια πήραν τηλέφωνο το παιδί απάντησε φαρμακοποιός σε παρακείμενο φαρμακείο στο οποίο κατέφυγε το παιδί από τους συμμαθητές του που τον καταδίωκαν.

Όπως είπε η μητέρα, ο Διευθυντής του σχολείου ήταν αυτός που τερμάτισε τον ξυλοδαρμό αλλά δεν πρόλαβε να δει τον θύτη. Το παιδί που δέχθηκε την επίθεση έφυγε πανικόβλητο και βρήκε καταφύγιο στο φαρμακείο.

Αναφορικά με τον Διευθυντή του σχολείου, είπε ότι, από περσινά γεγονότα εκφοβισμού που δέχθηκε ο γιος τους ήταν δίπλα τους όπως βρίσκεται και αυτή τη στιγμή και τους συμπαραστέκεται.

Ο 13χρονος δεν πήγε σε αυτόν για βοήθεια αφού όπως είπε η μητέρα του, «έτρεξε να φύγει γιατί ήταν πανικοβλημένος».

Οι γονείς έχουν προβεί ήδη σε γραπτή καταγγελία στο σχολείο, ενώ, όταν είδαν το βίντεο με τα πρόσωπα που εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό του γιού τους έκαναν καταγγελία και στην Αστυνομία.