Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καιρός

Κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις ο καιρός σήμερα Πέμπτη (15/09). Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 25 στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 16 στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκυρίακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά, ενώ την Κυριακή ενδέχεται να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού: 

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα βόρεια, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά στα ορεινά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, το μεσημέρι και το απόγευμα. Την Κυριακή στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο και μη αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.