Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πο

Επίσκεψη σε ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Sheba Tel HaShomer στο Τελ Αβίβ, πραγματοποίησε ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα και η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο Ισραήλ, ενόψει της 72ης συνάντησης των εκπροσώπων των κρατών της Περιφέρειας Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

O Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της πανεπιστημιακής κλινικής, καθηγητής Arnon Afek, παρουσίασε τις υπηρεσίες που προφέρονται στο νοσοκομείο για την εξυπηρέτηση ασθενών στη βάση της συνεργασίας που υπάρχει με το Υπουργέιο Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Χατζηπαντέλα, μεταξύ άλλων στο νοσοκομείο εξυπηρετούνται περίπλοκα καρδιοχειρουργικά περιστατικά νεογνών και περίπλοκα βαριά περιστατικά διαφόρων ειδικοτήτων που δεν δύναται να εξυπηρετηθούν στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και πρέπει τάχιστα να ταξιδέψουν σε κοντινή απόσταση.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο καθηγητής Afek και η διευθυντική ομάδα του νοσοκομείου, τίμησαν τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη, για την πολύχρονη προσφορά της στη Δημόσια Υγεία.

 

πόξ
'πξ
[ποθ
π'ο
'πο