Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καλοκαιρι καιρος

Κυρίως αίθριος ο καιρός σήμερα στο νησί μας. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα δυτικά και τα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας, σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν προοδευτικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα στα νότια και στα ανατολικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ στα δυτικά και στα βόρεια θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί στα νοτιοδυτικά το απόγευμα, παροδικά λίγο ταραγμένη. 

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα στα νότια και στα ανατολικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια θα παραμείνει μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. 

Την Κυριακή,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. 

Τη Δευτέρα, καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ  τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν κάποια μεμονωμένη βροχή στα ορεινά, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.