Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Εργασίες οριζόντιας σήμανσης του οδοστρώματος θα εκτελούνται την επόμενη εβδομάδα, σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Κοφίνου Λάρνακας και Λάρνακας Κοφίνου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου  Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων αναφέρεται ότι «την περίοδο 16/9/2022 - 20/9/2022, μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:00, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες οριζόντιας σήμανσης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Κοφίνου – Λάρνακας, από την έξοδο της Κοφίνου μέχρι και τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Κοφίνου - Λάρνακας σε απόσταση τριών περίπου χιλιομέτρων και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης.

Εξάλλου «την περίοδο 12/9/2022 - 15/9/2022, μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:00, θα εκτελούνται εργασίες οριζόντιας σήμανσης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας – Κοφίνου, από τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού μέχρι και την έξοδο της Κοφίνου».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Λάρνακας - Κοφίνου σε απόσταση τριών περίπου χιλιομέτρων και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».