Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ρικι μαρτιν

Η υπόθεση της καταγγελίας κατά του Ρίκι Μάρτιν για σεξουαλική κακοποίηση από τον ανιψιό του παίρνει άλλη τροπή, καθώς ο «βασιλιάς της λάτιν ποπ» κατέθεσε χθες μήνυση κατά του αρχικού κατήγορου και του ζητά 20 εκατομμύρια δολάρια για το έγκλημα της εκβίασης.

Στην αγωγή που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο του Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο αναφέρεται ότι η φήμη του τραγουδιστή έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα εξαιτίας της αβάσιμης κατηγορίας που είχε διατυπώσει πριν από μερικούς μήνες ο Dennis Yadiel Sanchez εναντίον του, στην οποία κατηγορούσε τον Μάρτιν ότι είχε επτάμηνη σχέση και ότι είχε διαπράξει αιμομιξία σε μια προσπάθεια να παρηγορήσει τον συγγενή του.

Οι υποτιθέμενες καταγγελίες από τον ανιψιό του Ρίκι Μάρτιν

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το TMZ, στην αγωγή του ο Ρίκι Μάρτιν υποστηρίζει ότι μετά την απόρριψη της υπόθεσης αφού το Δικαστήριο απέσυρε τα περιοριστικά μέτρα εναντίον του, ο Dennis συνέχισε τη συνεχή παρενόχληση προς τον Ρίκι, καθώς του έστειλε διάφορα μηνύματα στο Instagram στα οποία απειλεί να «δολοφονήσει τη φήμη και την ακεραιότητά του» αν ο τραγουδιστής δεν του δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την ίδια μήνυση, ο Πορτορικανός σούπερ σταρ λάμβανε τουλάχιστον 10 μηνύματα την ημέρα στο Instagram για τουλάχιστον τέσσερις μήνες και υποστηρίζει ότι όποιος γράφει τέτοια μηνύματα είναι σαφώς «προβληματικό άτομο».

Πόσο έχει κοστίσει στον Ρίκι Μάρτιν η κατηγορία για σεξουαλική κακοποίηση;

«Αυτή η κατάσταση έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στη φήμη του τραγουδιστή, ο οποίος μέχρι να γίνει γνωστή η εντολή προστασίας, ήταν υποδειγματικός και είχε χτίσει με πολύ κόπο μια καριέρα 40 ετών», αναφέρει μεταξύ άλλων η νομική αγωγή σύμφωνα με το «CNN en Español». «Η οικονομική ζημιά που προκλήθηκε ως αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών προσδιορίζεται σε ποσό που φτάνει τα 10 εκατομμύρια δολάρια».