Τηλεόραση Ραδιόφωνο
συννεφια ηλιος αιθριος καιρος

Αίθριο το σκηνικό σήμερα στο νησί μας. Στους 36 βαθμούς κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα ορεινά, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, ενδέχεται να παρατηρούνται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να στραφούν προοδευτικά μέχρι αργά το απόγευμα σε κυρίως νοτιοδυτικούς ως βορειοδυτικούς, της ίδιας έντασης και παροδικά τοπικά μέτριους, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα στα νότια και τα ανατολικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ στα δυτικά και τα βόρεια θα παραμείνει μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία  αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία  αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η  θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.