Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ρουλα

Την παραπομπή σε δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού της εισηγήθηκε με πρόταση του προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης.

Με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας, τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών ο εισαγγελικός λειτουργός ζητεί να παραπεμφθεί και να δικαστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ενώ προτείνει και την εξακολούθηση της προσωρινής κράτησης της κατηγορουμένης στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πλέον και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η έκδοση του βουλεύματος από το Δκαστικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου οποίου θα αποφασίσουν οριστικά για την παραπομπή ή μη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο εδώλιο.

Την ίδια στιγμή με γρήγορους «τρέχει» και η δεύτερη ανάκριση για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας.

Σύντομα η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας και για αυτές τις κακουργηματικες πράξεις που της αποδίδονται και φέρεται να έχει τελέσει σε βάρος των ίδιων της των παιδιών.