Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Τροχαιο μοτοσικλετα λευκωσια
*Φωτογραφία: Mattpress

Φως στα αίτια του θανάτου του 35χρονου Χρίστο Χριστοδούλου που «έσβησε» στην άσφαλτο την περασμένη Παρασκευής (02/09) έριξε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε επί της σορού του ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ο θάνατος του άτυχου 35χρονου επήλθε από πολυτραυματισμό συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος.

Την ίδια ώρα, φίλοι και συγγενείς αναμένεται να απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον Χρίστο Χριστοδούλου στις 15:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί.

Υπενθυμίζεται πως, ο 35χρονος έχασε τη ζωή του όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος στη Λεωφόρο Αγίου Ανδρέου στην Παλλουριώτισσα με κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο του Μπάτα προς Λευκωσία, σε ένα σημείο του δρόμου επιχείρησε στροφή δεξιά σε πάροδο με αποτέλεσμα να κόψει την ελεύθερη πορεία της μοτοσικλέτας του.

Ο άτυχος 35χρονος που φορούσε προστατευτικό κράνος, σύρθηκε για πολλά μέτρα στην άσφαλτο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο και μετέφερε τον άτυχο 35χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Στον οδηγό του διπλοκάμπινου έγινε αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη και οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας για κατάθεση.