Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αμπουλες

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και της ΥΚΑΝ Πάφου, διενήργησαν χθες βράδυ έρευνες δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σε τρία υποστατικά στην Πάφο στο πλαίσιο της πάταξης του φαινομένου της ηχορύπανσης.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, δύο κονσόλες ήχου, δύο ενισχυτές ήχου και πέντε ηχεία, ενώ τα δύο υποστατικά δεν διέθεταν άδεια εκπομπής ήχου.

Επίσης, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν συνολικά 103 αμπούλες που περιείχαν υποξείδιο του αζώτου, 119 μπαλόνια και πέντε κάνιστρα.

Παράλληλα, συνελήφθη ένα πρόσωπο ηλικίας 29 ετών, για το αδίκημα της παράνομης παραμονής.

Η γυναίκα εργαζόταν παράνομα σε ένα από τα κέντρα αναψυχής που διενεργήθηκαν έλεγχοι. Στην κατοχή της βρέθηκαν 19 αμπούλες που περιείχαν υποξείδιο του αζώτου 19 μπαλόνια  και 3  κάνιστρα.

Ανακρινόμενη παραδέχθηκε ότι προμήθευε σε πελάτες προς 3 ευρώ την κάθε αμπούλα.

Συνολικά έγιναν πέντε καταγγελίες κέντρων αναψυχής που δεν κατείχαν τις σχετικές άδειες. Οι διαχειριστές των εν λόγω υποστατικών καταγγέλθηκαν, ενώ αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο έλεγχος στις  επιχειρήσεις  θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και τις επόμενες ημέρες, ενώ το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.