Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κινηση τροχαια

Κυκλοφοριακό χάος επικρατούσε καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, παρά την έξοδο Τσερίου.

Τα έργα μετατόπισης των λωρίδων κυκλοφορίας για να μπορούν να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι κατασκευαστικές εργασίες του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας, σχημάτισαν ουρές χιλιομέτρων προκαλώντας νεύρα και ταλαιπωρία στους οδηγούς.

«35 λεπτά με το ρολόι για 500 μέτρα, είναι ωραίο τούτο το πράγμα είναι επιτρεπτό, 2022 Κύπρος», δήλωσε πολίτης στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Αντίθετη άποψη για την ώρα αναμονής στο σημείο όπου διεξάγονται τα έργα είχε ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος.

Σήμερα ήρθα και εγώ μαζί με την μοτοσυκλέτα μου και δεν ήταν καθόλου μισή ώρα, είναι κάποια λεπτά, σήμερα είναι η αλλαγή του δρόμου για να συνεχίζουμε την γέφυρα από την άλλη πλευρά, οι δύο λωρίδες του δρόμου θα λειτουργούν κανονικά

 

Δεν θα έπρεπε να επιλέξουν την συγκεκριμένη μέρα και ώρα για να πραγματοποιήσουν αυτές τις εργασίες δήλωσαν στον ΑΝΤ1 οδηγοί που παρέμειναν για ώρα, όπως μας τόνισαν, εγκλωβισμένοι στον αυτοκινητόδρομο.

Δηλώσεις πολιτών

Σήμερα όχι έπρεπε Κυριακή που είναι πιο λίγη κίνηση

 

Σάββατο σήμερα, έπρεπε να τα κάνουν καθημερινή ή νύχτα

 

Ο Υπουργός Μεταφορών όπως τόνισε κατανοεί την ταλαιπωρία των οδηγών, ξεκαθάρισε ωστόσο πως τα έργα δεν μπορούν να γίνονται μόνο βράδυ.

Τα έργα δεν μπορούν να γίνουν βράδυ +δυστυχώς πρέπει να γίνουν αυτά τα έργα θα υπάρχει μια ταλαιπωρία, η ταλαιπωρία φεύγει όμως, τα έργα μένουν +σε λίγο καιρό θα είναι πολύ πιο εύκολο για τους οδηγούς θα αποσυμφορηθεί η είσοδος της Λευκωσίας με την λειτουργία του περιμετρικού

 

Αξίζει να αναφερθεί πως ουρές αυτοκινήτων υπήρξαν και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού Λευκωσίας κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο το πρωί καθώς τα έργα μετατόπισης των λωρίδων κυκλοφορίας ολοκληρώνονται στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.

Φωτογραφίες από το κυκλοφοριακό χάος από τον αυτοκινητόδρομο: 

αυτοκινητοδρομος κινηση
αυτοκινητοδρομος κινηση
κινηση τροχαια
κινηση τροχαια