Τηλεόραση Ραδιόφωνο
οαυ

Ασυμβίβαστο ή όχι; 

Εντός Σεπτεμβρίου θα γίνει γνωστό αν προκύπτει θέμα για τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας Θωμά Αντωνίου. 

Η Επιτροπή Ασυμβιβάστου αποφάσισε ότι ολοκληρώθηκε η διερεύνηση του θέματος και αρχίζει άμεσα η συγγραφή του πορίσματος, δήλωσε στον ΑΝΤ1 η Επίτροπος Ηλιάνα Νικολάου, χωρίς να αποκαλύψει οτιδήποτε για τα ευρήματα από την διερεύνηση. 

«Το τι έχει αποφασιστεί δεν μπορώ να σας το πω. Μπορώ να σας πω ότι αξιολογήθηκε όλο το υλικό που ήταν ενώπιον μας αναφορικά με τον κύριο Αντωνίου, συμπεριλαμβανομένης και της προφορικής κατάθεσης που έδωσε την περασμένη εβδομάδα ενώπιον της επιτροπής. Ο κύριος Αντωνίου ήταν πάρα πολύ σαφής και πάρα πολύ βοηθητικός, απαντώντας στις ερωτήσεις της επιτροπής». 

Σύμφωνα με την κυρία Νικολάου, θα ακολουθήσει διερεύνηση και για άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας. 

«Στα άλλα μέλη θα δώσουμε επίσης τη δυνατότητα να πουν τις απόψεις τους και αυτό θα γίνει στον ίδιο μήνα. Θα προχωρήσουμε με κάθε δυνατή ταχύτητα» 

Το πόρισμα θα γνωστοποιηθεί στο Υπουργικό Συμβουλίου και θα δημοσιευθεί στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας, ενώ θα κοινοποιηθεί και στον πρόεδρο της επιτροπής Θεσμών της βουλής Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος είχε θέσει πρώτος το θέμα ενώπιον της Επιτροπής Διερεύνησης Ασυμβιβάστου.