Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Ποινή φυλάκισης διάρκεια εφτά χρόνων επιβλήθηκαν σε άντρα ηλικίας 44 ετών, μετά από εκδίκαση από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού, υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, και παράνομης κατοχής ναρκωτικών, συγκεκριμένα ενός κιλού περίπου κάνναβης.

Η ποινή φυλάκισης στον 44χρονο άντρα που κρίθηκε ένοχος από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο, επιβλήθηκε το πρωί της Παρασκευή, ενώ σε προηγούμενη δικάσιμο για την ίδια υπόθεση, είχαν επιβληθεί ποινές φυλάκισης τρεισήμισι χρόνων, σε δύο άντρες ηλικίας 33 και 26 ετών.

Η ποσότητα ενός κιλού κάνναβης, εντοπίστηκε τον Ιανουάριο, 2021, από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ. Κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ συγκεκριμένα, το μεσημέρι στις 12 Ιανουαρίου, 2021, ανακόπηκαν για έλεγχο τρία πρόσωπα, που διακινούνταν με δύο αυτοκίνητα, σε περιοχή στην επαρχία Λεμεσού. Στο πρώτο αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος με συνοδηγό 20χρονο, εντοπίστηκε η κάνναβης βάρους ενός κιλού, την οποία θεάθηκε να παραδίδει ο 33χρονος, οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου. Οι τρεις άντρες συνελήφθησαν από τα μέλη της ΥΚΑΝ για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Από εξετάσεις που έγιναν, προέκυψαν στοιχεία εναντίον και του 44χρονου. Αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 25 Μαρτίου, 2021.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό.

Ο 20χρονος συνοδηγός στο ένα από τα δύο οχήματα που είχαν ανακοπεί για έλεγχο κατά την επιχείρηση της ΥΚΑΝ, απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο.