Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σχολείο

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 αρχίζουν οι εγγραφές για τις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλαίσιο του προγράμματος του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Στροβόλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Στροβόλου, "για τη σχολική χρονιά 2022-2023, στο πρόγραμμα του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Στροβόλου έχουν προστεθεί νέες δραστηριότητες, κατόπιν εισηγήσεων των συμμετεχόντων".

Πρόκειται για το πρόγραμμα Αυτοάμυνας Krav Maga για παιδιά και ενήλικες, Χτίζω και Αναδομώ Χαρακτήρες σε σχέση με τη διατροφική και ψυχοσυναισθηματική συμπεριφορά για παιδιά, Face Yoga, ορχήστρα boomwhackers και κρουστών για παιδιά, Μοmmy and Me (χορός για μαμάδες και νήπια), ενώ εμπλουτίστηκαν τα πολύ δημοφιλή προγράμματα ρομποτικής μέσω της δημιουργίας τεσσάρων νέων τμημάτων για STEAM- Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics για παιδιά.

Το κοινό μπορεί να εγγραφεί και να καταβάλει το ποσό των διδάκτρων με ασφάλεια ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Στροβόλου ή μέσω επίσκεψης στο Δημοτικό Μέγαρο τις ώρες 8:00- 14:00, Δευτέρα με Παρασκευή. Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Στροβόλου, όπως και περισσότερες λεπτομέρειες για τα προσφερόμενα μαθήματα βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας (www.strovolos.org.cy).

Το πρόγραμμα Ανοικτό Σχολείο Δήμου Στροβόλου λειτουργεί εδώ και 15 χρόνια με μεγάλη επιτυχία, προσφέροντας δραστηριότητες για παιδιά, εφήβους και ενήλικες σε προσιτές τιμές. Επί της ευκαιρίας, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και η ομάδα του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Στροβόλου ευχαριστούν τον κόσμο που αγκάλιασε το πρόγραμμα, το μεγαλύτερο παγκύπρια με πάνω από δύο χιλιάδες συμμετέχοντες.