Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ουκρανη

Όλοι οι πολίτες που διαμένουν στην Κύπρο είναι ίσοι απέναντι στους Νόμους του Κράτους και αυτοί θα πρέπει να τυγχάνουν του απολύτου σεβασμού από όλους, διαμήνυσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος.

Ως γνωστό, στις 19 Σεπτεμβρίου, γυναίκα ηλικίας 55 ετών, αναμένεται να απαντήσει ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, σε κατηγορίες για διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με μαχαίρι, εναντίον μελών συγκέντρωσης Ρώσων πολιτών, στις 22 Αυγούστου στη Λάρνακα.

Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης που φέρεται να δέχθηκε η Ρωσίδα πολίτης σε εκδήλωση στη Λάρνακα από Ουκρανή, ο Εκπρόσωπος είπε ότι η Κυβέρνηση έχει ενημερωθεί από την Αστυνομία για τις εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση, όπου έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στην ύποπτη.

Είναι προφανές, σημείωσε, «ότι όλοι οι πολίτες που διαμένουν στην Κύπρο είναι ίσοι απέναντι στους Νόμους του Κράτους και αυτοί θα πρέπει να τυγχάνουν του απολύτου σεβασμού από όλους».

 Η εν λόγω ενέργεια και επίθεση κατά πολιτών είναι καταδικαστέα και το θέμα έχει ήδη πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, συμπλήρωσε