Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τζεισον μομοα

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο ανέβασαν στο Instagram o Τζέισον Μομόα και ο Τζέιμς Κόρντεν. Ο ηθοποιός και ο παρουσιαστής του «The Late Late Show» έκαναν το «Tortilla challenge» και μοίρασαν άφθονο γέλιο στους followers τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι δύο άνδρες κάνουν το challenge το οποίο «ξεδιπλώνεται» ως εξής: οι δυο τους γεμίζουν το στόμα τους με νερό και αρχίζουν να παίζουν πέτρα-ψαλίδι-χαρτί. Νικητής στη μονομαχία βγαίνει ο Τζέισον Μομόα, ο οποίος πρέπει να χαστουκίσει τον Κόρντεν με την τορτίγια. Το χαστούκι είναι τόσο… δυνατό που του παρουσιαστή του βγαίνει το νερό από το στόμα. Στη συνέχεια οι δυο τους ξεκαρδίζονται στα γέλια.

Τι είναι το «Tortilla challenge»

Η πρόκληση του TikTok περιλαμβάνει ένα παιχνίδι με πέτρα-ψαλίδι-χαρτί, μια τορτίγια και... μια γουλιά νερό.

Για να λάβουν μέρος στην «πρόκληση της τορτίγιας», οι TikTokers γεμίζουν το στόμα τους με νερό και παίζουν το παιχνίδι πέτρα-ψαλίδι-χαρτί, ενώ έχουν σε ετοιμότητα μια τορτίγια. Ο ηττημένος του χαστουκίζεται με μια τορτίγια - αλλά η πραγματική πρόκληση είναι να κρατήσει το νερό στο στόμα του χωρίς να γελάσει για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και του επακόλουθου χαστουκιού.