Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μιχαλης χατζηπαντέλα ισπανία

Απόψεις για την αντιμετώπιση του κορωνοϊου σε Κύπρο και Ισπανία αντάλλαξαν οι Υπουργοί Υγείας των δύο χωρών Μιχάλης Χατζηπαντέλα και Ισπανίας Carolina Darias, κατά τη διάρκεια επίσκεψης τους στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς για τον κορωνοϊό.

Σε δηλώσεις ύστερα από επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι συνοδευόμενος από την ομόλογο του της Ισπανίας, ο κ. Χατζηπαντέλα, ανέφερε ότι «νοιώθω πολύ χαρούμενος που είναι εδώ μαζί μου η φίλη η Καρολίνα από την Ισπανία. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Νοσοκομείο Αναφοράς, το Νοσοκομείο που μας έχει κάνει περήφανους τα τελευταία χρόνια με τον κορωνοϊό και θα της εξηγήσουμε τι ακριβώς κάνουμε σε αυτό το Νοσοκομείο και θα μάθουμε τι κάνουν στην Ισπανία».

Από την πλευρά της η Υπουργός Υγείας της Ισπανίας Carolina Darias ευχαρίστησε, μέσω μεταφράστριας, τον κ. Χατζηπαντέλα για την φιλοξενία και για την επίσημη πρόσκληση.

Ανέφερε ακόμα ότι «είμαι πολύ χαρούμενη που έχω έρθει εδώ στο νοσοκομείο αναφοράς της Αμμοχώστου για να δω πως αντιμετωπίζεται εδώ η πανδημία και να ανταλλάξουμε απόψεις για το πως αντιμετωπίζουμε την πανδημία εμείς στην Ισπανία την πανδημία».