Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξυλοδαρμος γυναικας λεμεσο

Χειροπέδες στον 76χρονο και την σύζυγο του πέρασαν οι αρχές το βράδυ της Τετάρτης (31/08) για τον ξυλοδαρμό γυναίκας από το Ιράν μονογονιού και αιτήτριας πολιτικού ασύλου.


Όπως μετέδωσε νωρίτερα ο ΑΝΤ1 η Αστυνομία εξασφάλισε εντάλματα σύλληψης κατά του 76χρονου Βρετανού σπιτονοικοκύρη της γυναίκας και της συζύγου του, οι οποίοι απεικονίζονται στο αποτροπιαστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν προκύψει μαρτυρίες ότι ενέχεται και η σύζυγος του σπιτονοικοκύρη στην επίθεση εναντίον της γυναίκας.


Υπενθυμίζεται πως, το βίντεο έφερε στο φως της δημοσιότητας η Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΚΙΣΑ, η οποία καταγγέλλει άγρια επίθεση και ξυλοδαρμό αιτήτριας πολιτικού ασύλου από το Ιράν στη Λεμεσό από Βρετανό που της ενοικιάζει σπίτι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ενώπιον τους οι αρχές η γυναίκα από το Ιράν διαμένει σε σπίτι στα Πολεμίδια με το μικρό της παιδί. Στο βίντεο ο σπιτονοικοκύρης κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φαίνεται να επιτίθεται στην γυναίκα με αποτέλεσμα να της προκαλέσει τραύματα στο πρόσωπο και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο όπου κρατείται για νοσηλεία.

Σημειώνεται ότι ο σπιτονοικοκύρης ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο. 


Το περιστατικό διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών
 

Το βίντεο που δημοσίευσε η ΚΙΣΑ: