Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πικε σακιρα

Στη φορά προειδοποιεί να βγάλει όλην την αλήθεια για τον χωρισμό του Πικέ και της Σακίρα, ένας Ισπανός δημοσιογράφος. 

Αφού έβγαλε στη δημοσιότητα την προηγούμενη σχέση της τραγουδίστριας με τον Ραφαέλ Ναδάλ, λίγο πριν γνωρίσει τον γνωστό ποδοσφαιριστή, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, με την οποία «προειδοποιεί» πως τις επόμενες ημέρες θα βγουν στο φως πολλές λεπτομέρειες για τους πραγματικούς λόγους που οδήγησε στον χωρισμό.

Φυσικά, είναι η κατάλληλη στιγμή, αν σκεφτεί κανείς πως τα ονόματα του Ζεράρ Πικέ και της Κολομβιανής τραγουδίστριας φιγουράρουν στα ταμπλόιντ, με το σκάνδαλο της σχέσης του με την 23χρονη Κλάρα Τσία Μαρτί να αποτελεί το «θέμα των ημερών».

«Αυτή την εβδομάδα θα βγουν στο φως πολλά πράγματα, που θα φέρουν σε δύσκολη θέση τον Ζεράρ. Θα βγάλω στη δημοσιότητα δύο απιστίες του. Μία από το 2016, αλλά και αυτή με την Κλάρα Τσία Μαρτί. Είναι τρομερό το πώς απάτησε τη Σακίρα. Είναι αηδιαστικό», έγραψε ο Ισπανός δημοσιογράφος, Τζόρντι Μάρτιν.

Από την αρχή που ξέσπασε το σκάνδαλο της απιστίας του ποδοσφαιριστή, ο δημοσιογράφος πήρε το μέρος της Κολομβιανής τραγουδίστριας με μία δημόσια δήλωσή του. «Προς όλους τους θαυμαστές της Σακίρα. Ήμουν πάντα δίπλα της. Έχω ενημερώσει και την ομάδα της και τα στενά μέλη της οικογένειάς της. Χθες της έδωσα όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», είχε δηλώσει.

Όπως αποδεικνύεται από τις δηλώσεις του Τζόρντι Μάρτιν, το ειδύλλιο του Ζεράρ Πικέ με την 23χρονη σύντροφό του είχε ξεκινήσει πολύ πριν, χωρίσει με τη Σακίρα. Άλλωστε, όσο κι αν το αρνείται, οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες χρονολογούνται από τον Φεβρουάριο του 2022.