Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φονος λευκωσια

Κομμάτι - κομμάτι προσπαθούν οι ανακριτές να συμπληρώσουν το παζλ της δολοφονίας που διαπράχθηκε το τελευταίο 24ωρο στη Λευκωσία. Σε αλλοδαπή γυναίκα φαίνεται να ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (30/08) σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, σε πάροδο της λεωφόρου Κένεντυ.  

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του θύματος, να διαπιστώσει τις συνθήκες του εγκλήματος, αλλά και να εντοπίσει τους δράστες.

Το χρονικό της δολοφονίας

Το κουβάρι της νέας δολοφονίας άρχισε να ξετυλίγεται, λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα, όταν, στο σημείο μετέβη η ιδιοκτήτρια της κατοικίας μαζί με εργολάβο, αφού, σύντομα θα άρχιζαν κάποιες εργασίες.

Όπως πληροφορείται ο ΑΝΤ1, με την είσοδο τους στην οικία φαίνεται πως εντόπισαν κάποιες κηλίδες αίματος που τους οδηγήσαν σε δωμάτιο, όπου εντόπισαν τη νεκρή γυναίκα και αμέσως ειδοποίησαν τις διωκτικές Αρχές.

Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, ΟΠΕ Λευκωσίας και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών έσπευσαν στην οικία για να διεξάγουν έρευνες στο σημείο. Στη σκηνή μετέβη και ο ιατροδικαστής, Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος διενήργησε αυτοψία με όλα τα στοιχεία και τις ενδείξεις να δείχνουν εγκληματική ενέργεια. 

Όπως φαίνεται, η γυναίκα έφερε τραύματα στο κεφάλι αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος της που φαίνεται πως πιθανόν να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο.

Ο Διευθυντής του ΤΑΕ Λευκωσίας, Ανδρέας Λαμπριανίδης ανέφερε πως: 

Από εκ πρώτης όψεως τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν φαίνεται να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Η ταυτότητα του προσώπου η οποία είναι κοπέλα ηλικίας γύρω στα 55 ετών δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα.

Εντοπίστηκαν έγγραφα πάνω στη σορό της γυναίκας

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, κάποια έγγραφα και τεκμήρια που εντοπίστηκαν πάνω στη σορό της άτυχης γυναίκας οδηγούν στο ότι πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 55 ετών από τη Ρουμανία. Μάλιστα, τα έγγραφα «έδειξαν» το διαμέρισμα το οποίο διέμενε η 55χρονη και οι ανακριτές μετέβησαν για έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία.

«Είμαστε στα πολύ προκαταρτικά στάδια της διερεύνησης και γίνονται προσπάθειες να εξακριβωθούν τα στοιχεία της κοπέλας. Γίνεται προσπάθεια εντοπισμού προσώπων που είχαν σχέση μαζί της», τόνισε ο Διευθυντής του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ερωτηματικό ο τοπος δολοφονίας 

Ερωτηματικό παραμένει ο τόπος που διαπράχθηκε η δολοφονία της γυναίκας, δηλαδή, αν έγινε εντός της εγκαταλελειμμένης οικίας ή σε άλλο σημείο της περιοχής. Όπως πληροφορούμαστε, κοντά στην πόρτα της κατοικίας εντόπισαν κηλίδες αίματος, γεγονός που οδηγεί τους ανακριτές να διερευνούν το ενδεχόμενο οι δράστες ή ο δράστης να μετέφερε τη σορό στη συγκεκριμένη οικία, όπου, την εγκατέλειψε στην οικία.

Την Τετάρτη αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροψία επί της σορού της άτυχης γυναίκας προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Φωτογραφίες που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 από το σκηνή: 

θ6υ5
8ο7υ
ι7
7ι
8ι
ι76
09
98
φονος λευκωσια
φονος λευκωσια
φονος λευκωσια
φονος λευκωσια
φονος λευκωσια
φονος λευκωσια
σημειο φονος λευκωσια