Τηλεόραση Ραδιόφωνο
συννεφια ηλιος αιθριος καιρος

Κυρίως αίθριο το σκηνικό του καιρού σήμερα με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 38 βαθμούς κελσίου στο εσωτερικό. Το ηλιόλουστο σκηνικό αναμένεται να μας συντροφεύσει μέχρι την Παρασκευή σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογική Υπηρεσίας.   


Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη θα σημειώσει μικρή πτώση και μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
 

Αναλυτικά ο καιρός:


Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.


Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα το πρωί θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα στα δυτικά και στα νότια παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά τις βραδινές ώρες ενδέχεται να παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα παράλια.
Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη θα σημειώσει μικρή πτώση και μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.