Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μια φορα και ενα καιρο

Την ιστορία του παραμυθιού του, θα ξεκινήσει να μας διηγείται από σήμερα Δευτέρα ο Λώρης Λοϊζίδης. 

Η νέα κωμική σειρά, «Μια φορά και έναν καιρό», κάνει πρεμιέρα σήμερα και υπόσχεται να μας χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου μέσα από την ιστορία και τους ήρωές της. 

«Κωμωδία, πελλάρα με την καλή έννοια, πιο ανάλαφρο πάντα με δόσεις ρομαντισμού, μυστηρίου, πάθη κλπ. Κυριαρχεί το στοιχείο της παροδίας, της σάτιρας. Οι χαρακτήρες βγήκαν από το πρώτο επεισόδιο και νομίζω όλα πρέπει να πάνε καλά», δήλωσε ο Σεναριογράφος της νέας κωμικής σειράς, Λώρης Λοϊζίδης. 

Μια γυναικεία φιγούρα, ένα πνεύμα παρουσιάζεται σε έναν πρώην πολεμιστή και τον καλεί να βρει δύο παλιούς του γνώριμους πολεμιστές και να παν σε μια αποστολή με σκοπό να ξορκίσουν μια κατάρα. 

Στη διαδρομή τους συναντούν ένα χωριό και κάνουν στάση για να ξεκουραστούν ... Εκεί καταλαβαίνουν ότι περίεργα πράγματα συμβαίνουν. Ισως και μαγικά... Εκεί θα συναντήσουν παράξενους κατοίκους... καλούς, κακούς, τρελούς αλλά και τον έρωτα... 

Οι ηθοποιοί της σειράς δήλωσαν στον ΑΝΤ1:

Έρρικα Μπήγιου

 
«Δεν θα αποκαλύψω πολλά, έχει ένα σασπένς νομίζω αλλά μπορώ να πω ότι είναι μια υπέροχη ιστορία με πολύ χιούμορ και θα πω μυθικά πλάσματα, ιδιαίτερα». 

Σωκράτης Πατσίκας 


«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα είμαι σε αυτό το σήριαλ. Είναι μια φρέσκια ομαδική δουλειά. Τι θα δείτε δεν θα σας πω γιατί κάθε επεισόδιο είναι μια ανατροπή». 

Μαρία Μαστρίδου 


«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και ελπίζω να αρέσει και στον κόσμο αυτό το νέο εγχείρημα του Λώρη μας. Θα τα δείτε στις οθόνες σας έκπληξη». 

Μχάλης Σοφοκλέους 


«Είναι Λώρης η σειρά, έχει τα στοιχεία αυτά τα ωραία, του παραμυθιού, τον ρομαντισμό. Το χιούμορ είναι έντονο μέσα στο κείμενο. Οι ατάκες δίνουν και παίρνουν, νομίζω ο κόσμος θα αγαπήσει τη σειρά».

Μείνετε συντονισμένοι καθώς το βράδυ της Δευτέρας η πολυαναμενόμενη σειρά κάνει πρεμιέρα, αμέσως μετά τα ΝΕΑ του ΑΝΤ1 στις 21:15 και θα συνεχίσει να προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη την ίδια ώρα.