Τηλεόραση Ραδιόφωνο
black coffee Μύκονος

Την Δευτέρα το βράδυ όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στην Αγία Άννα και το Santanna που φιλοξένησε για δεύτερη φορά φέτος τον πολύ Black Coffee για μια εκρηκτική όπως αποδείχτηκε εμφάνιση.

Η ουρά των αυτοκινήτων κάποια στιγμή έφτανε τα τρία χιλιόμετρα μέχρι το πάρκινγκ του γνωστού κλαμπ, που πλημμύρισε από θηριώδη SUV και κόσμο που αδημονούσε για να τον ακούσει.

Ο διάσημος dj από την Νότια Αφρική που είναι περιζήτητος και συνεργάστηκε πρόσφατα με τον πιο διάσημο ράπερ του κόσμου, τον πολύ Drake, έβαλε «φωτιά» στο γνωστό κλαμπ της Μυκόνου.

black coffee Μύκονος

Ένα κλαμπ που γέμισε ασφυκτικά από τέσσερις χιλιάδες άτομα που πλήρωσαν κάποια από ένα απλό εισητήριο με ποτό μέχρι τριάντα χιλιάδες ευρώ όπως ακούστηκε για έχουν απέναντι τους τον «μάγο» των decks.

Τα δύο πλέον περιζήτητα τραπέζια του κλαμπ σύμφωνα με το πλάνο, ήταν δύο δεξιά και αριστερά από το σημείο που θα έπαιζε ο Black Coffee, και ήταν τα μόνα που κλείστηκαν κατόπιν ειδικής συμφωνίας.

Κάτι που είναι σύνηθες σε όλα τα μεγάλα κλαμπ του νησιού που φιλοξενούν διάσημους dj όπου τα τραπέζια σε απόσταση αναπνοής από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, έχουν άλλη χρέωση.

Σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα του πλάνου, οι τιμές για τα τραπέζια ξεκινούσαν από τα 1000 ευρώ για παρέα τεσσάρων ατόμων, ακολουθούμενα από αυτά των 2.000 ευρώ.

Ήταν σχετικά κοντά στο booth που θα έπαιζε ο Black Coffee ενώ αμέσως μετά είχαμε τα τραπέζια των 3.000 ευρώ για έξι άτομα και των 4.000 για μεγάλες παρέες των δέκα.

black coffee Μύκονος

Ακολούθως έρχονται αυτά των 5.000 ευρώ που βρίσκονται πολύ κοντά στον διάσημο dj, φιλοξενούσαν δέκα άτομα και έφυγαν αμέσως γιατί είναι από τα πλέον δημοφιλή.

Όσο πιο κοντά πλησιάζεις πλέον, τόσο ανεβαίνει η τιμή του τραπεζιού, αφού πίσω από τoν Black Coffee η χρέωση για παρέες οχτώ έως δέκα ατόμων είναι 8.000 ευρώ, ενώ τα δώδεκα πιο προνομιούχα κοστολογήθηκαν με δώδεκα χιλιάδες ευρώ.

Κι αυτά όμως ωχριούσαν μπροστά στα δύο πιο κεντρικά, δεξιά και αριστερά από το σημείο που έπαιζε ο περιζήτητος πλέον γητευτής των ήχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκαν τελικά σε δύο παρέες που φέρεται να πλήρωσαν 30.000 ευρώ η καθεμία για να απολαύσουν το τετράωρο σετ που είχε ετοιμάσει ο Black Coffee.

black coffee Μύκονος

Αυτός που αμείβεται με 75.000 ευρώ για κάθε του εμφάνιση συν τα έξοδα του ταξιδιού και της παραμονής του στο νησί για 48ώρες.

Σε μια φωτό που ανέβασε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Tweeter οι φανατικοί του σχολίασαν τα παπούτσια που φορούσε ο dj ως εκπληκτικά και πολλοί άρχισαν να τον ρωτάνε τι είναι.

Ο βραβευμένος με Grammy Black Coffee δεν απάντησε αλλά αυτοί που έψαξαν ενδελεχώς βρήκαν ότι τα παπούτσια του ήταν αθλητικά μποτάκια Louis Vuitton αξίας 2.000 ευρώ!

Κάτι που ηχεί λογικό για έναν τύπο που η περιουσία του υπολογίζεται φέτος στα 57.192.710 ευρώ, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας Μίδας της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, που βρίσκεται στην κορυφή.

Το απέδειξε άλλωστε με το εκπληκτικό σετ την περασμένη Δευτέρα, που έκανε τέσσερις χιλιάδες άτομα να παραμιλούν και να χοροπηδούν όλο το βράδυ.