Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει o 15 χρόνος, ο οποίος το απόγευμα παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγός στον δρόμο Σωτήρας-Λιοπετριού με κατεύθυνση την Σωτήρα. 

Η κατάσταση της υγείας του νεαρού ανάγκασε το ιατρικό προσωπικό να τον διασωληνώσει και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 48χρονος οδηγός από την Βουλγαρία, κάτοικος Παραλιμνίου, συνελήφθη κατόπιν εντάλματος που εκδόθηκε για το αυτόφωρο αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Η σύγκρουση συνέβη λίγο πριν τις 15:00 το απόγευμα όταν ο 48χρονος οδηγός σε κάποιο σημείο του δρόμου προσπάθησε να στρίψει δεξιά, σύμφωνα με την πορεία του, για να εισέλθει στην βιομηχανική περιοχή Σωτήρας με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία 15χρονου από την Σωτήρα ο οποίος οδηγούσε το μοτοποδήλατο του από την αντίθετη κατεύθυνση προς Λιοπέτρι και να συγκρουστούν.

Στην συνέχεια ο 15χρονος συγκρούστηκε και με δεύτερο όχημα το οποίο ήταν σταματημένο στο αλτ της παρόδου που οδηγεί στην βιομηχανική περιοχή.

Στον 48χρονο διενεργήθηκε έλεγχος άλκοτεστ με ένδειξη 106 mg αντί 22 mg.