Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πτηση ροδος

Kακός χαμός επικράτησε σε πτήση της Jet2 από Μάντσεστερ για Ρόδο, με μια ηλικωμένη να βγαίνει εκτός εαυτού και να χτυπά αεροσυνοδό.

Η γυναίκα, η οποία φαίνεται να είναι γύρω στα 70, έγινε επιθετική και χαστούκισε δύο φορές τον υπάλληλο στο πρόσωπο αφού της πήρε το ποτό.

Η συνταξιούχος φέρεται να είχε εξοργιστεί κατά τη διάρκεια της πτήσης αφού απορρίφθηκε το αίτημά της για δωρεάν σαμπάνια.

Τότε παρήγγειλε ένα τζιν τόνικ, ωστόσο ένα μέλος του πληρώματος καμπίνας φέρεται να της πήρε το ποτό αφού έγινε πιο επιθετική.

Οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να την ηρεμήσουν ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Έτσι, οι πιλότοι του Jet2 αναγκάστηκαν να κάνουν στάση στο Μόναχο, με την αστυνομία να απομακρύνει την συνταξιούχο.

Μάλιστα, επιβάτης ανέφερε στην Daily Mail πως η γυναίκα ούρησε στο κάθισμά της πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί στην Γερμανία.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Μια γυναίκα στην πτήση ζήτησε επανειλημμένα από τους αεροσυνοδούς δωρεάν σαμπάνια. Η αεροσυνοδός της είπε ότι δεν ήταν μέρος της υπηρεσίας και στο τέλος αγόρασε ένα τζιν τόνικ. Άρχισε να γίνεται επιθετική και έτσι ο αεροσυνοδός της πήρε το ποτό. Άρχισε να βρίζει και να έχει βίαια ξεσπάσματα. Κάποια στιγμή σηκώθηκε και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα της καμπίνας στη μέση της πτήσης. Σε αυτό το σημείο καθόταν πίσω με δύο άνδρες επιβάτες που προσπαθούσαν να την κρατήσουν κάτω καθώς χτυπούσε τους ανθρώπους. Έχει ουρήσει πάνω από τρεις θέσεις και είχε επανειλημμένα εκρήξεις βίαιων επεισοδίων μέχρι που έπρεπε να κάνουμε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο».

Η πτήση καθυστέρησε να φτάσει στον προορισμό της καθώς έγινε στάση δύο ωρών στη Γερμανία με τους πιλότους να κερνάνε σε όλο τον κόσμο ποτά για την ταλαιπωρία τους.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail: