Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κωστετσος

Στην επίθεση που δέχτηκε στην πλατεία Συντάγματος πριν από μερικές μέρες αναφέρθηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. O σχεδιαστής μόδας μέσα από τα social media έδειξε φωτογραφίες του μετά την επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας από ανήλικους πορτοφολάδες.

Μέσα από το Instagram του ο Βασίλειος Κωστέτσος προχώρησε σε μια περιγραφική ανάρτηση για τα όσα έζησε.

«Ένας διαφορετικός Αύγουστος πέρασε……! Εκτός από ζεστές μέρες θάλασσα και μεζεδάκια σε παραλιακά ταβερνάκια που τον χαρακτηρίζει μου άφησε και μια άλλη γεύση… δυστυχώς την γεύση του «τρόμου». Με την ευτυχή είδηση για τον τουρισμό μας… την έλευση εκατομμυρίων τουριστών σε μια Ελλάδα όμως απροετοίμαστη χωρίς υποδομή προστασίας τους αλλά απροστάτευτοι στο Κέντρο της Αθήνας Πόσο μάλλον δίπλα στην Ελληνική Βουλή 21:00 ώρα το βράδυ και όχι σε κανένα απόμερο στενάκι να βρίσκεσαι στο έλεος ανηλίκων πορτοφολάδων και επίδοξων δολοφόνων».

«Σοκαριστικό λυπηρό!…. Αποτέλεσμα Μπενάκης Βγενάκης….! Βέβαια αν ήμασταν τουρίστες και συνέβαινε αυτό το μαχαίρωμα θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις….. Δυστυχώς για μας είμαστε Έλληνες οπότε….σιγά καλέ…τι έγινε τώρα…».

«Όταν με ρωτάνε δε!!!….όλα καλά; Απαντώ, Ευτυχώς Ζούμε», κατέληξε ο Βασίλειος Κωστέτσος στο κείμενό του με το οποίο επέλεξε να συνοδεύσει την φωτογραφία όπου τον βλέπουμε χτυπημένο στον καναπέ του σπιτιού του και πίσω του είναι ξαπλωμένος ο φίλος του ο οποίος ήταν μαζί του και δέχτηκε και εκείνος επίθεση.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Βασίλειος Κωστέτσος