Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αφλεκ λοπεζ

Ο τριήμερος γάμος με τη Τζένιφερ Λόπεζ δεν αποδείχθηκε εύκολη υπόθεση για τον Μπεν Άφλεκ.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός ενώθηκε ξανά με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του σε μία τριήμερη δεξίωση στο κτήμα του στη Τζόρτζια το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, κατανάλωσε πολλή ενέργεια. Βέβαια, είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς τη μεγάλη δεξίωση που οργάνωσε το ζευγάρι και το πόσο καλά εξελίχθηκε.

Ο 50χρονος ηθοποιός εθεάθη τη επόμενη ημέρα του γάμου να φεύγει από τη Τζόρτζια και να κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο μέσα σε ένα πολυτελές SUV, με τα μάτια του μισόκλειστα, σαν να μην είχε κοιμηθεί καθόλου.

Δεν είναι μάλιστα, η πρώτη φορά που ο Μπεν Άφλεκ εμφανίζεται δημόσια έτσι. Τον περασμένο μήνα, ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε σε μια παρόμοια κατάσταση, ενώ βρισκόταν με την αγαπημένη του στο Παρίσι.

Κατά τη διάρκεια μίας κρουαζιέρας που έκανε το ερωτευμένο ζευγάρι στον Σηκουάνα, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός απαθανατίστηκε σε μία στιγμή που έγινε viral.

Ο Άφλεκ στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, φαίνεται αρχικά να συνομιλεί με τη Λόπεζ και την παρέα τους, ενώ λίγο αργότερα κάθεται μόνος του, χαζεύοντας το κινητό. Λίγα λεπτά μετά ο 49χρονος ηθοποιός, απόλαυσε τον ύπνο του κάτω από τον ήλιο.