Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πυροσβεστικη υπηρεσια
*Φωτογραφία αρχείου

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (16/08) σε διαμέρισμα στην πρωτεύουσα. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό φωτιάς σε διαμέρισμα, στο οποίο ανταποκρίθηκε σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά στην πρωτεύουσα ξέσπασε στις 17:37 το απόγευμα, σε διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην Παλουριώτισσα. Λόγω της άμεσης κινητοποίησης των μελών της Πυροσβεστικής οι φλόγες έχουν κατασβεστεί, ενώ στο διαμέρισμα έγινε εξαερισμός και εκκένωσης. Μάλιστα, οι δυνάμεις πυρόσβεσης καταμέτρησαν τους ένοικους για να βεβαιωθούν πως δεν έχει τραυματιστεί κάποιο πρόσωπο.

Λόγω της φωτιάς το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημίες, ενώ για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν για τρία πυροσβεστικά οχήματα με προσωπικό από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Λευκωσίας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία να διεξάγουν έρευνα προς διαλεύκανση τους.

Στις φλόγες διαμέρισμα στον παραλιακό Λεμεσού

Ώρα: 08:15 το πρωί και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία σημαίνει και πάλι συναγερμός για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον 7ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ελευθέριου Βενιζέλου.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από ξεχασμένη μαγειρική εστία υγραερίου και ακολούθως επεκτάθηκε σε  εξοπλισμό και στη βαφή της κουζίνας. Εντός του διαμερίσματος υπήρχαν τρία πρόσωπα τα οποία εξήλθαν πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πάντως, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς της Λεμεσού.