Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γφ

Ρώσος θεριακλής τα έκανε όλα λάθος, ανάβοντας τσιγάρο την ώρα του ανεφοδιασμού. Το αποτέλεσμα; Κωμικοτραγικό και απολύτως διδακτικό για εκείνους που αγνοούν βασικούς κανόνες ασφαλείας.

Ο ανεφοδιασμός ενός οχήματος κρύβει κινδύνους, οι περισσότεροι εκ των οποίων σχετίζονται με το γεγονός ότι τα καύσιμα και ειδικότερα η βενζίνη αποτελεί ένα εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

Είναι κάτι περισσότερο από σημαντικό, λοιπόν, να υπακούμε σε βασικούς κανόνες ασφαλείας, προστατεύοντας τόσο το ίδιο μας το αυτοκίνητο όσο και τη σωματική μας ακεραιότητα.

Τρανή απόδειξη των παραπάνω αποτελεί το -κακό- παράδειγμα ενός Ρώσου, ο οποίος κατά τη διάρκεια του ανεφοδιασμού και όντας πάνω ακριβώς από το στόμιο της αντλίας καυσίμου θεώρησε καλή ιδέα να ανάψει ένα… τσιγάρο.

Το κακό δεν άργησε να γίνει καθώς οι αναθυμιάσεις της βενζίνης αναφλέγησαν με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μια αρκετά μεγάλη σε έκταση πυρκαγιά.

Έντρομος ο Ρώσος θεριακλής, κατάφερε να βρει την ψυχραιμία του και να απομακρύνει το φλεγόμενο αυτοκίνητο από την αντλία καυσίμου και στη συνέχεια να κατασβέσει τις μικρές εστίες φωτιάς που συνέχιζαν να σιγοκαίουν στο σημείο.

Παρά τις ζημιές που προκλήθηκαν τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στην αντλία καυσίμου, ο Ρώσος θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό, καθώς κατάφερε να βγει ζωντανός από μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση, στην οποία περιήλθε από δική του, εγκληματική αμέλεια.
 

Πηγή: carandmotor.gr