Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καιρός θάλασσα

Με αυξημένες νεφώσεις, αλλά χωρίς άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις αναμένεται ο καιρός σήμερα Δεκαπενταύγουστο, προσφέροντας ευνοϊκές συνθήκες τόσο για τους επίδοξους εκδρομείς, όσο και για όσους επιθυμήσουν να γιορτάσουν την ημέρα στα σπίτια με τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας κάνει λόγο για θερμοκρασίες μέχρι και 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ίδιο σκηνικό αναμένεται μέχρι και την Πέμπτη, όπου αναμένεται σταδιακά μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος ενώ παροδικά στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στους εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία αναμένεται σταδιακά μικρή άνοδο για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.