Τηλεόραση Ραδιόφωνο
παραλια ελευθερη επαρχια αμμοχωστου

Σε ρυθμούς διακοπών οι πολίτες και οι εξορμήσεις στις παράλιες πόλεις του νησιού έχουν και σήμερα όπως άλλωστε, το ορίζουν και οι μέρες την τιμητική τους. Από την ελεύθερη Αμμόχωστο, στη Λεμεσό και την Πάφο, οι παραλίες είναι ασφυκτικά γεμάτες, με χιλιάδες ντόπιους και ξένους τουρίστες να απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά της Μεσογείου.

Λίγες μόνο ώρες πριν από τον Δεκαπενταύγουστο και οι πολίτες εγκαταλείπουν μαζικά τα κέντρα των πόλεων αφήνοντας πίσω τους τις σκοτούρες της καθημερινότητας με σκοπό να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Οι εικόνες από τις παράλιες πόλεις του νησιού, είναι ενδεικτικές. Οι ξένοι παραθεριστές χιλιάδες, ενώ και οι ντόπιοι αναζητησαν μαζικά όαση δροσιάς στις θάλασσες του Πρωταρά, της Αγίας Νάπας, της Λεμεσού και της Πάφου.

Θάλασσα, ήλιος, χαλάρωση, και ξεφάντωμα, συνέθεταν το κλίμα. Κολύμπι, βουτιές, ηλιοθεραπεία, δροσιστικά ποτά, παιχνίδια στο νερό και την άμμο για τους μικρούς μας φίλους.

Αμετακίνητοι από το καθήκον τους και οι ναυαγοσώστες, οι οποίοι καλούν τον κόσμο να τηρεί τους κανόνες ασφαλείας για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.