Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μαντω

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαντώ Γαστεράτου, καθώς στις 8 Αυγούστου έφερε στον κόσμο την κόρη της σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών. Θυμίζουμε ότι ήδη έχει έναν γιο, δύο ετών.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (11/8), η παρουσιάστρια και youtuber ανέβασε κάποια stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτά, περιέγραψε πώς κυλούν οι πρώτες ημέρες.

Η ίδια απεικονίζεται κουρασμένη και άυπνη, ωστόσο η χαρά της μητρότητας της δίνει δύναμη. Επίσης, αποκάλυψε ότι γέννησε με καισαρική.

Ανέφερε συγκεκριμένα:

«Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο behind the scenes. Ειδικά αν έχεις γεννήσει με καισαρική τομή (αυτή είναι η μόνη και δική μου εμπειρία). Έχει πόνο και σωματικό και ψυχικό. Όμως όταν έχεις στα χέρια σου αυτό το πλάσμα, σφίγγεις τα δόντια και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να είναι καλά.

Και επειδή πολλές είστε οι μέλλουσες μαμάδες (για την πρώτη φορά μιλάω κυρίως) και με ρωτάτε αν πονάει, πονάει. Ναι, πονάει φρικτά και η τομή και το στήθος (εγώ τουλάχιστον έτσι το ζω). Χέρια πόδια πρησμένα και εξάντληση τρομερή».

Λίγους μήνες πριν, η Μαντώ Γαστεράτου είχε εξομολογηθεί για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της:

«Η εγκυμοσύνη προέκυψε, ήρθε πολύ όμορφα χωρίς να έχουμε σχεδιάσει κάτι. Δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε το δεύτερο παιδί μας. Τώρα διανύω το δεύτερο τρίμηνο της κύησής μου. Το πρώτο τρίμηνο πήγε πάρα πολύ καλά. Όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη, έτσι και στη δεύτερη τρώω κι αυτό είναι η κοινή συνισταμένη.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά. Μάλιστα, έλεγα στον σύζυγό μου να μη με αφήσει να παρεκτραπώ, όταν ξαναμείνω έγκυος. Μου αρέσει πολύ να τρώω σοκολάτες. Το μωρό το περιμένουμε το καλοκαίρι. Το φύλο δεν το γνωρίζω. Ήμουν κοντά στη σκέψη να είναι πάλι αγοράκι, αλλά όταν μιλούσα με μία φίλη στο τηλέφωνο μου είπε ότι αν είναι κορίτσι, θα είναι η συνέχειά μου. Ό,τι θέλει ας είναι. Ανοίγω την τηλεόραση συγκεκριμένες ώρες. Τώρα που είμαι έγκυος, με ρίχνει να ακούω για πόλεμο, αυτά που συμβαίνουν σε μικρά παιδάκια και γυναικοκτονίες».

Πηγή: in.gr