Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πυροσβεστική
Φωτογραφία Αρχείου

Παρανάλωμα του πυρός έγινε τα ξημερώματα όχημα ιδιοκτησία 73χρονου από το χωριό Κυβίδες της επαρχίας Λεμεσού. Οι άγνωστοι όχι μόνο πυρπόλησαν το όχημα του θύματος, άφησαν μάλιστα και προειδοποιητικό μήνυμα το οποίο έγραψαν σε τοίχο της οικίας. 


Συγκεκριμένα, στην πέτρινη περίφραξη της οικίας του 73χρονου, κατά τις πρωινές έρευνες των μελών της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, εντοπίστηκε γραμμένο με σπρέι τα «τεράστσια εν δικά μου προειδοποιόσε».


«Από την φωτιά καταστράφηκε ολοκληρωτικά ενώ η φωτιά η φωτιά επεκτάθηκε στην οικία του 73χρονου και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές. Στην σκηνή μετέβησαν αμέσως μέλη της ΠΟΥ με τέσσερα βυτιοφόρα όπου κατέσβησαν τη φωτιά»,  σημείωσε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.


Για το πιο πάνω μήνυμα όπως επίσης και για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε, είκοσι λεπτά μετά τις τρεις τα ξημερώματα, τόσο ο 73χρονος όσο και η οικιακή βοηθός του που διαμένουν στην οικία εξέφρασαν άγνοια και ανέφεραν στις αρχές ότι δεν υποψιάζονται κανέναν. 


«Από τις επιτόπιες εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα αρχικά στο όχημα με την χρήση εύφλεκτης ύλης και στην συνέχεια επεκτάθηκε στην οικία», ανέφερε ο κ. Κυριάκου. 


Από την φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ εκτεταμένες ζημιές υπέστη και η οικία του θύματος. Τα αίτια σύμφωνα με την αστυνομία φέρεται να εντοπίζονται σε προσωπικές διαφορές. 

*Φωτογραφία αρχείου