Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τροχαιο λεμεσος

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της, αλλοδαπή γυναίκα, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός, χθες λίγο μετά τις εννέα το βράδυ, διερευνά η τροχαία στη Λεμεσό. 

Το νέο θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη στην οδό Μαρκόνι, όταν το αυτοκίνητο του νεαρού παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την άτυχη ποδηλάτρια. 

Σύμφωνα με τον Βοηθό Υπεύθυνο Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά

Όχημα το οποίο οδηγείτο σε κύρια οδική αρτηρία της πόλης παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα κοπέλα η οποία επέβαινε σε ποδήλατο. Οι συνθήκες του δυστυχήματος είναι συγκεχυμένες διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα για να καταλήξει η αστυνομία σε ένα βάσιμο αποτέλεσμα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες επεσυνέβη το δυστύχημα 

Από τη σύγκρουση, η ποδηλάτρια εκτινάχθηκε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. 

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό της. 

Τα στοιχεία του θύματος, δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επισήμως, καθώς η Αστυνομία αναζητά, μέσω πρεσβείας της Δημοκρατίας στο εξωτερικό, τους οικείους της, για να τους ενημερώσει σχετικά. 

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για νεαρή αλλοδαπή, η οποία ζούσε και εργαζόταν στην Κύπρο. 

Όπως δήλωσε ο κ. Καφάς

Η σκηνή του δυστυχήματος είναι μεγάλη. Κατά την πρόκληση του δυστυχήματος της σύγκρουσης των δύο οχημάτων το αυτοκίνητο παρεξέκλινε της πορείας του προς τα αριστερά και προσέκρουσε πάνω σε ηλεκτρικό πάσαλο τον οποίο απέκοψε και λόγω τούτου αποκόπηκε η ηλεκτροδότηση στην περιοχή 

Από τις πρώτες εξετάσεις στην σκηνή του δυστυχήματος, προκύπτει πως η ποδηλάτρια δεν έφερε τις απαραίτητες σημάνσεις για νυχτερινή ποδηλασία, αλλά ούτε και εντοπίστηκαν οποιεσδήποτε ενδείξεις φωτισμού στο ποδήλατο. 

Ενώ, όπως προκύπτει από τις εξετάσεις στην σκηνή, η ταχύτητα του ενεχόμενου οχήματος ήταν στη βάση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. 

Σύμφωνα με τον Αιμίλιο Καφά

Υπάρχει μία ένδειξη προκαταρτικά ότι δεν υπήρχε φωτισμός στο ενεχόμενο ποδήλατο και αυτό διερευνάται παράλληλα με τα όλα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα και μαρτυρίες που μπορεί να προκύψουν από την σκηνή και την άμεση μαρτυρία 

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε και ο νεαρός οδηγός, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την σύγκρουση, και αφού έτυχε περίθαλψης πήρε εξιτήριο.