Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Πακιστανός Περιστέρι

Στη φυλακή οδηγείται μετά το τέλος της απολογίας του με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο νεαρός Πακιστανικής καταγωγής ο οποίος είναι κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι πριν από εννέα ημέρες.

Κίνητρα θρησκευτικού χαρακτήρα
Ο δράστης απολογούμενος,κατά πληροφορίες, επιχείρησε να δικαιολογήσει την εγκληματική του πράξη προσδίδοντας σε αυτή κίνητρα θρησκευτικού χαρακτήρα, ενώ σε μια ύστατη προσπάθεια υπεράσπισης του εαυτού του θέλησε να εμφανιστεί μετανιωμένος ,χωρίς ωστόσο οι προβαλλόμενοι ισχυρισμοί του,όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα της ανακριτικής διαδικασίας να αλλάξουν την ποινική του μεταχείριση.

«Η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ» φέρεται να ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος στην απολογία του στην ανακρίτρια.

Σκέφτονταν γάμο στην Ιταλία


Όπως είπε σκέφτονταν να παντρευτούν με τη Νικολέττα και κάνουν τον γάμο στην Ιταλία. «Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλίδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα «ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη», μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει .Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξε νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε» υποστήριξε κατά πληροφορίες ο κατηγορούμενος.

Ο νεαρός μάλιστα φέρεται να ανέφερε ότι ντρέπεται να κοιτάξει τη μάνα της Νικολέτας στα μάτια και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

Για τα διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας που είχε δηλώσει στις ελληνικές αρχές ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι ήταν λάθος των αστυνομικών που τα σημείωναν!

Νωρίτερα, ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον κατηγορούμενο παραιτήθηκε και διορίστηκε αυτεπαγγέλτως νέα συνήγορος από τον οικείο κατάλογο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών παρουσία της οποίας απολογήθηκε στην 25η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.

Πηγή: In.gr