Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τροχαιο λεμεσος

Μια νέα τραγωδία γράφτηκε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας (08/08) στην άσφαλτο με θύμα αλλοδαπή γυναίκα άγνωστων στοιχείων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται όχημα που κινείτο στην οδό Μαρκόνι παρέσυρε ποδηλάτρια με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Στη συνέχεια, το όχημα κατά την πορεία του απέκοψε πάσσαλο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε την ποδηλάτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι διαπιστώσαν τον θάνατο της.

Σε δηλώσεις του από τη σκηνή του θανατηφόρου, ο Βοηθός Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ανέφερε ότι υπάρχει μια ένδειξη ότι δεν υπήρχε φωτισμός στο ενεχόμενο ποδήλατο, κάτι που διερευνάται.

«Παράκληση της Αστυνομίας είναι εάν οποιοσδήποτε συμπολίτης μας γνωρίζει οτιδήποτε για το νέο θανατηφόρο δυστύχημα, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με το 1460, για άμεση ανταπόκριση», ανέφερε ο κ. Καφάς.

Τις εξετάσεις συνεχίζει η Τροχαία Λεμεσού.

Φωτογραφίες που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 από το σοβαρό τροχαίο: 

τροχαιο λεμεσος
τροχαιο λεμεσος
τροχαιο λεμεσος
τροχαιο λεμεσος
τροχαιο λεμεσος
τροχαιο λεμεσος