Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ακινητα κυπρος σπιτια

Τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας του, όπου το κοινό θα μπορεί να να επιλέγει ακίνητα για αγορά ή ενοικίαση αλλά και να λαμβάνει έγκυρες πληροφορίες, ανακοίνωσε το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών, «με τη δυναμική νέα ιστοσελίδα» για ακίνητα που διατίθενται από αδειούχους Κτηματομεσίτες, το Συμβούλιο, «κάνει ακόμα ένα βήμα προς την ψηφιακή εποχή». Στην  ιστοσελίδα ktimatomesites.com, αναφέρεται, συγκεντρώνονται όλες οι τελευταίες καταχωρήσεις ακινήτων προς πώληση ή ενοικίαση αλλά και πολλές χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά αλλά και τους εγγεγραμμένους και αδειούχους Κτηματομεσίτες.

Πρόκειται, αναφέρεται, «για μια πρωτοποριακή πλατφόρμα» για την αγορά ακινήτων της Κύπρου που θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από αδειούχους κτηματομεσίτες, υπό την εποπτεία του Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών.

«Απώτερος σκοπός είναι η ενίσχυση του ρόλου των εγγεγραμμένων κτηματομεσιτών και η πάταξη της παράνομης άσκησης του επαγγέλματος του κτηματομεσίτη», προστίθεται. Η πλατφόρμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, παρέχει την δυνατότητα στον κάθε αδειούχο κτηματομεσίτη να αναρτά δωρεάν τα διαθέσιμα ακίνητα που έχει στο χαρτοφυλάκιο του. Με αυτό τον τρόπο δίδεται η δυνατότητα στο ενδιαφερόμενο κοινό να ενημερώνεται και να απευθύνεται σε επαγγελματίες Κτηματομεσίτες οι οποίοι μπορούν να τον καθοδηγήσουν κατάλληλα για τις επόμενές του κινήσεις, αναφέρεται.

«Νιώθουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και περήφανοι με το νέο αυτό εργαλείο που έχουμε ετοιμάσει. Ανοίγουμε ένα αξιόπιστο παράθυρο προσφοράς υπηρεσιών του τομέα μας και με αυτό τον τρόπο ενισχύουμε την προσπάθεια των Κτηματομεσιτών σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον», σημείωσε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, Μαρίνος Κυναιγείρου, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Το κοινό, είπε, μπορεί να επιλέγει από μια πληθώρα ακινήτων που είναι διαθέσιμα, «αποφεύγοντας παράλληλα οποιαδήποτε παράνομη και ζημιογόνα διαδικασία».