Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αντικατοχική Δερύνεια

Με το βλέμμα στην αγαπημένη πόλη της Αμμοχώστου που παραμένει βουβή, πλήθος κόσμου συμμετέχει στην καθιερωμένη αντικατοχική εκδήλωση, με αφορμή την μαύρη επέτειο κατάληψης της πόλης από τους Τούρκους, στις δεκατέσσερις Αυγούστου. 

Την Κυβέρνηση εκπροσωπεί ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, ενώ πρωταγωνιστές είναι, φέτος, οι νέοι με καταγωγή από τη Βασιλεύουσα.

Ενώ στην εκδήλωση το παρών έδωσαν μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, δήμαρχοι, βουλευτές και υποψήφιοι πρόεδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας

Εκτοπισμένοι Αμμοχωστιανοί από όλη την Κύπρο αντάμωσαν ξανά για να διατρανώσουν τον πόθο τους για επιστροφή στην Βασιλεύουσα

Η αντικατοχική εκδήλωση άρχισε με τρισάγιο στο Μνημείο Τεθνεώτων Αμμοχωστιανών που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αμμοχώστου από τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειο.

Στο πλαίσιο της αντικατοχικής εκδήλωσης έφτασαν στην Κύπρο από την Ελλάδα αντιπροσωπείες από τους Δήμους Κέρκυρας και Πειραιά με τους οποίους ο Δήμος Αμμοχώστου είναι αδελφοποιημένος.

Αντικατοχική Δερύνεια
Αντικατοχική Δερύνεια
Αντικατοχική Δερύνεια