Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Χειροπέδες σε 21χρονο ο οποίος προκαλούσε ανησυχία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και έσπασε δύο παράθυρα, πέρασαν οι αρχές το απόγευμα της Παρασκευής. 


Ο 21χρονος συνελήφθη για τα αδικήματα της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, της απειλής, και της πρόκλησης ανησυχίας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 21χρονος είχε μεταφερθεί γύρω στις 3.30 το απόγευμα της Παρασκευής, στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών, για περίθαλψη μετά από τροχαίο ατύχημα. Κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων, αρνήθηκε να παραμείνει για να ολοκληρωθεί η εξέταση του και αποχώρησε από το Νοσοκομείο. Ο ίδιος ωστόσο επέστρεψε γύρω στις 6.30 το απόγευμα, στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών, όπου άρχισε να φωνάζει και να απειλεί, προκαλώντας ανησυχία.


Μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν καθήκον στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, προσέγγισαν τον 21χρονο και προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν. Ο 21χρονος συνέχισε να φωνάζει και με γροθιά έσπασε το τζάμι της πόρτας του δωματίου ανάνηψης, στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών, ενώ επίσης με γροθιά έσπασε το τζάμι πόρτας εξόδου κινδύνου.


Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 21χρονου για αυτόφωρα αδικήματα. Κατά τη σύλληψη αυτός προέβαλε αντίσταση. Μάλιστα, κατά τη μεταφορά του 21χρονου στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, με υπηρεσιακό όχημα, ειδικά διαμορφωμένο για τη μεταφορά κρατουμένων, αυτός κλωτσούσε την πόρτα του περιπολικού, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιά.

Στον Αστυνομικό Σταθμό ο 21χρονος εξέφρασε επιθυμία όπως μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο για να συνεχιστεί η περίθαλψη του. Αφού αυτός μεταφέρθηκε από μέλη της Αστυνομίας στο Γενικό Νοσοκομείο, ο ίδιος πάλι αρνήθηκε να συνεργαστεί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Αυτός μεταφέρθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας σε αστυνομικό χώρο κράτησης, όπου τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Πηγές από το οικογενειακό περιβάλλον του 21χρονου δήλωσαν στον ΑΝΤ1 ότι ο ίδιος ανέμενε πολλές ώρες στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών.  

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πόλεως Λάρνακας διερευνά.