Τηλεόραση Ραδιόφωνο
εργατικο

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ανδρέα Σάββα, 38 χρόνων, από τον Λυθροδόντα, καθώς έχασε τη ζωή του όταν τον καταπλάκωσαν όγκοι χώματος, μέσα σε φρεάτιο όπου εκτελούσε χωματουργικές εργασίες. 

Το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα με θύμα τον 38χρονο Ανδρέα Σάββα συνέβη γύρω στις δώδεκα το μεσημέρι, σε περιοχή της Λακατάμιας. 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος άνδρας εκτελούσε χωματουργικές εργασίες στην περιοχή, στην οποία γίνεται διαχωρισμός οικοπέδων. 

Ενώ βρισκόταν εντός του φρεατίου, σε βάθος περίπου δύο μέτρων, και κάτω από συνθήκες που διερευνούν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία, υποχώρησε το έδαφος, με αποτέλεσμα ο 38χρονος από το Λυθροδόντα να καταπλακωθεί από πέτρες και όγκους χώματος. 

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, τον 38χρονο απεγκλώβισαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με ασθενοφόρο. 
Οι επί καθήκοντι ιατροί δυστυχώς επιβεβαίωσαν το θάνατό του. 

«Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 38χρονος από την επαρχία Λευκωσίας σε εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λευκωσία», επισήμανε η Λειτουργός Τύπου της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου. 

Το πρόσταγμα των ερευνών για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη του νέο εργατικό θανατηφόρο ατύχημα έχει ο Κλάδος Εργατικών Ατυχημάτων του Υπουργείου Εργασίας. 

Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου 38χρονου αναμένεται να διακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.