Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υκαν

Ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 1,336 γραμμαρίων εντόπισε και κατάσχεσε κατά τη διάρκεια της νύχτας η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη 29χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Γύρω στις 12.25π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία για διαπληκτισμό τεσσάρων προσώπων, σε δρόμο της Λευκωσίας. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τα εν λόγω πρόσωπα. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για δυο 29χρονους, ένα 34χρονο και ένα 32χρονο, όλοι κάτοικοι Λευκωσίας. Στη σκηνή εντοπίστηκαν επίσης, το αυτοκίνητο του ενός 29χρονου και οι μοτοσικλέτες των άλλων τριών προσώπων.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του ενός 29χρονου, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 258 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα ο 29χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. Ακολούθησε έρευνα στις μοτοσικλέτες, των άλλων τριών προσώπων, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Μετά τη σύλληψη του 29χρονου, διενεργήθηκε έρευνα και στην οικία του, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 1078 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, ο 29χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα επταήμερης κράτησης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.