Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σταση λεωφορειου λατσια

Στάση λεωφορείου έκαψαν επιτήδειοι στην είσοδο των Λατσιών στα σύνορα με τον Δήμο Ιδαλίου στη Λευκωσία.

Σε επικοινωνία του ant1live με τον Δήμαρχο των Λατσιών, Χρίστο Πιτταρά, μας ανέφερε πως θα προχωρήσουν άμεσα σε επιδιόρθωση της στάσης λεωφορείου καθώς χρησιμοποιείται από πάρα πολύ κόσμο.

Στην αποκατάσταση θα βοηθήσει το Υπουργείο Μεταφορών καθώς μετά από συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Λατσιών με τον αρμόδιο Υπουργό, Γιάννη Καρούσο του ανέφερε πως θα προσφέρουν κάποια χορηγία για άμεση διόρθωση της ζημιάς.

«Ποιους τιμωρούν με την ενέργεια τους οι ανεγκέφαλοι που το έκαναν;  Τους φτωχούς συνταξιούχους, τους μαθητές και τους ξένους εργάτες που τώρα θα είναι εκτεθειμένοι μέσα στο καυτό Αυγουστιάτικο ήλιο με 41 βαθμούς κελσίου», είπε ο κ. Πιτταράς.

Όπως φαίνεται κάποιοι δεν βάζουν μυαλό μιας και πριν από τέσσερα χρόνια σημειώθηκαν βανδαλισμοί στην ίδια στάση λεωφορείου και ο Δήμος προχώρησε άμεσα σε αποκατάσταση της ζημιάς.

«Μίλησα και με τον Δήμαρχο Ιδαλίου και έχουν και εκείνοι παρόμοια προβλήματα με ζημιές. Φαίνεται πως είναι οι ίδιοι που προβαίνουν σε βανδαλισμούς», σημείωσε καταληκτικά ο Δήμαρχος Λατσιών.

*Φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δήμαρχος Λατσιών 

σταση λεωφορειου λατσια