Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κλοπιμαια

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης 5 ημερών εναντίον δύο ανδρών ηλικίας 27 και 33 ετών συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εντοπισμού μεγάλου αριθμού ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης γύρω στις 7.30 το βράδυ της Πέμπτης 4 Αυγούστου, δύο άνδρες ηλικίας 27 και 33 ετών, κάτοικοι Πάφου, μετέβησαν στο Χώρο Κράτησης Αλλοδαπών στη Μενόγεια, με σκοπό να παραδώσουν τέσσερις ταξιδιωτικές βαλίτσες και δύο τσάντες χειρός, σε κρατούμενο, ο οποίος πρόκειται να απελαθεί τις επόμενες μέρες.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια του ελέγχου των αποσκευών, από τα μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, ρολογιών και άλλων τιμαλφών.

Οι δύο άνδρες ερωτήθηκαν από τους Αστυνομικούς για την προέλευση των αντικειμένων, αλλά δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των αντικειμένων που εντοπίστηκαν στις βαλίτσες και τις τσάντες και καλεί οποιονδήποτε αναγνωρίσει οτιδήποτε να ενημερώσει τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.

3
3
3
4